Het Programma

één op één gesprek
Onboarding

Intentie

We houden een intake om je beter te leren kennen en alvast een beeld te krijgen van je leerbehoefte. Jouw input gebruiken we voor een maatwerk programma.

één op één gesprek
1 Dag
De Kennismaking

Intentie

Deze dag staat in het teken van elkaar leren kennen en het creëren van een veilige leeromgeving. Je maakt meteen kennis met de trainingsmethode van Jumpstart.

1 Dag
3 Dagen
Personal skills

Intentie

Een ondernemer is bewust van zijn eigen talent en heeft heldere doelen. We gaan aan de slag met het opstellen van doelen op basis van je Why en je leert meer over jouw talenten en belemmerende overtuigingen.

3 Dagen
4 Dagen
Business basics

Intentie

De kennis van de topondernemers uit de stad stellen we ter beschikking aan jou. Tijdens de business basics geven we je op unieke wijze de kennis mee die je nodig hebt voor jouw onderneming.

4 Dagen
4 Dagen
Jumpen!

Intentie

Nu gaan we echt aan de slag! Onder begeleiding van de trainers ga jij in de praktijk je business verder uitbouwen. Je werkt letterlijk aan de doelen die je gesteld hebt.

4 Dagen
1 Dag
De finale

Intentie

Je sluit het programma op een feestelijke en zeer waardevolle wijze voor jou en je onderneming. Nu ben je klaar om echt te gaan Jumpen!

1 Dag
En nu verder…

Door deelname aan Jumpstart ontstaan connecties voor het leven. We laten jou de vleugels spreiden maar zullen je altijd helpen vliegen als je daar behoefte aan hebt. Je blijft onderdeel van de Jumpstart community en bent altijd welkom bij onze events.